11 Mayıs 2015 05:44

Sancak: HDP barajı aşarsa Türkiye 40 yıl geriye gider

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Türkmedya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, 'HDP barajın altında kalmaz ise Türkiye 40 yıl geriye gider' diye konuştu.

Paylaş

Rize’de ‘7 Renk Tek Yürek Yeni Demokratik Anayasa Temelli Başkanlık Sistemi Paneli‘ne katılan Akşam ve Star gazetelerinin sahibi Ethem Sancak,  "Recep Tayyip Erdoğan ile bir dakikalık arkadaşlık etmek dünyaya bedeldir" diyerek, "Kürtlere özgürleşmenin yolunun, başkanlıktan geçtiğini anlatmamız lazım" sözlerini kullandı. 

Mustafa Bayrak'ın Akşam gazetesinde yayımlanan haberine göre Sancak,"20 yıldır başkanlık sistemini savunuyorum. Cumhurbaşkanımız ile Siirt seçimlerinde tanıştım. Recep Tayyip Erdoğan ile bir dakikalık arkadaşlık etmek dünyaya bedeldir” dedi. 

'HDP BİR PENSİLVANYA SENARYOSUDUR' 

HDP’nin barajın altında kalması gerektiğini söyleyen Sancak ”Eğer HDP barajın altında kalmaz ise Türkiye 40 yıl geriye gider. Bugün ülkemizdeki Selocanlar bir Pensilvanya senaryosudur. Üstelik 2 bin kitap okuyarak bir sonuca gelmiş olan İmralı'yı da by-pass ederek, FETÖ ile işbirliği yaparak güneydeki ülkeden destek alarak bu tezgahı yapıyorlar" sözlerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

AKP medyası HDP'ye karşı yalanda seri üretime geçti

ÖNCEKİ HABER

AKP medyası HDP'ye karşı yalanda seri üretime geçti

SONRAKİ HABER

Ertuğrul Özkök, Kenan Evren'i 'rahmetle' andı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...