09 Mayıs 2015 10:13

Erdoğan'dan önce sıkı yönetim geliyor

Tek günlük programı kapsamında İzmir’ giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde kent merkezinde adeta sıkı yönetim ilan edildi.

Paylaş

Erman ŞENTÜRK
İzmir

İzmir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingi öncesinde eşi görülmemiş hareketlilik yaşanıyor. Düzenleyeceği mitingin ardından akşam 19:30’dan itibaren kent merkezinde resmi kurumları ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı için İzmir’de adeta sıkı yönetim ilan edildi.

KENT MERKEZİNDE ABLUKA!
İzmir’de gece saatlerinden itibaren Erdoğan için hazırlıklar başladı. Cumhurbaşkanı’nın akşam saatlerinde  gerçekleştireceği İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyareti öncesinde Konak Meydanı polis ablukasına alındı. Erdoğan ziyaretleri sırasında Konak Meydanı’na dört bir yanı polis barikatları ile çevrili alandan gidip gelecek ve halkın Cumhurbaşkanı ile birebir temas etmesine izin verilmeyecek. Sabah işlerine gitmek isteyen ve Kemeraltı’na gelen vatandaşlar alınan olağanüstü güvenlik önlemleri nedeniyle zor durumda kalırken, önlemler sonrasında resmi kurumlar da nasibini aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli kurum personeli alınan güvenlik önlemleri ve akreditasyon listesi uygulaması nedeniyle iş yerlerine giremedi.

ERDOĞAN KENDİ AŞÇILARINI VE GARSONLARINI GETİRDİ
Diğer yandan, Erdoğan’ın 13 yıldır ilk kez makamında ziyaret edeceği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile olan görüşmesinde de olağanüstü güvenlik tedbirleri uygulanacak. Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi’ndeki programı esnasında çay kahve ve yiyecek ikramı Beştepeler’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda görevli olan ve İzmir’e getirilen garson ve özel mutfak ekibi tarafından yapılacak.

İzmir Valiliği, Erdoğan için seferber oldu

ÖNCEKİ HABER

Zafer Günü için Kızıl Meydan'daki en büyük kutlama yapıldı

SONRAKİ HABER

İran rejimi, OHAL'i Doğu Kürdistan'a yaydı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...