08 Mayıs 2015 14:56

Başbakan Davutoğlu’ya Bitlis’te de protesto

Bitlis’te düzenlenen seçim mitinginde çevre il ve ilçelerden araçlarla taşınan kitleye konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çarşı merkezinde sloganlarla protesto edildi.

Paylaş

Bitlis’te seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çevre il ve ilçelerden taşınan kitleye konuştu. Gök Meydanı’nda düzenlenen miting alanına gelenlere Türk bayrağı dağıtılırken, akredite verilmeyen DİHA muhabiri miting alanına girmek istediği sırada polisler tarafından üst araması yapıldıktan sonra alana alınmadı. 

Davutoğlu, mitingde yaptığı konuşmasında AKP zihniyetinin milletini hep beraber kurtarmaya çalışan bir zihniyet olduğunu iddia etti. Konuşmasının büyük bir bölümünde HDP'yi hedef alan Davutoğlu, HDP'yi CHP ve MHP gibi partilerle aynı zihniyette olmakla suçladı. 

13 yıllık AKP iktidarında Bitlis’e hiçbir yatırım yapmadıkları gibi kentte var olan ve halkın geçim kaynağı olan TEKEL’i de kapatan AKP’nin yaptığı yol ile övünen Davutoğlu, Bitlislilerden 3 vekil adayını da Meclis’e taşımalarını istedi. 

Mitingin ardından Davutoğlu, beraberinde yüzlerce polis ile çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti. Miting aracından inmeyerek esnafı selamlayan Davutoğlu'yu HDP'liler sırtlarını dönerek, 'Biji Serok Apo' sloganlarıyla protesto edildi. (Bitlis/DİHA) 

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Aramızda Ağrı Dağı kadar fark var

SONRAKİ HABER

Demirtaş: Dedeleri ve babalarından kalmış gibi yiyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...