05 Ağustos 2011 08:58

KESK’lilerden Ankara büromuza ziyaret

Gazetemize yönelik TİT’in tehditleri üzerine, emek ve demokrasi güçlerinin dayanışma ziyaretleri sürüyor. KESK Ankara Şubeler Platformu, gazetemizin Ankara Bürosunu ziyaret etti. Ziyarette tehditler karşısında emek ve demokrasi güçlerinin birliğinin daha da güçlenmesi gerektiğini ifade edildi.  KESK Şubeler P

KESK’lilerden Ankara büromuza ziyaret
Paylaş

Gazetemize yönelik TİT’in tehditleri üzerine, emek ve demokrasi güçlerinin dayanışma ziyaretleri sürüyor. KESK Ankara Şubeler Platformu, gazetemizin Ankara Bürosunu ziyaret etti. Ziyarette tehditler karşısında emek ve demokrasi güçlerinin birliğinin daha da güçlenmesi gerektiğini ifade edildi.  

KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü BES 2 No’lu Şube Başkanı Mevlüt Çakmak, faşist çetelerin Türkiye’nin dört bir yanında ortaya çıkıp, muhalif sesleri kesmeye çalıştıklarını kaydetti. Çakmak,  emekten, barıştan yana gazetelerin susturularak, topluma panik havası yayılmaya çalışıldığını ifade etti. “Sizlerle dayanışma duygularımızı ifade ediyoruz. Sizlere bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” diyen Çakmak, emek örgütlerinin Evrensel gazetesi ile birlikte bu tehditleri göğüsleyeceğini vurguladı. SES Ankara Şube Başkanı İbrahim Kara, Evrensel gazetesinin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da tehditlere boyun eğmeyeceğinden emin olduklarını belirtti. Kara, Evrensel gazetesine yapılan saldırıların tüm emek ve demokrasi güçlerine yapıldığının altını çizdi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Nükleer inadından vazgeçin’

SONRAKİ HABER

Boşanma davası açan karısını öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...