05 Mayıs 2015 17:46

Büyükçekmece'de HDP'lilere saldırı: 4 yaralı

HDP'lilerin Büyükçekmece Salıpazarı'nda açtığı seçim standına dönük ırkçı bir grup tarafından yapılan saldırıda 4 partili yaralandı.

Paylaş

HDP'lilerin Büyükçekmece Salıpazarı'nda açtığı seçim standına sayıları yaklaşık 2 yüz civarında olan ırkçı bir grup tarafından saldırıda bulundu. Ellerinde sopa ve satırlarla stant başındaki partililere saldıran grubun saldırısında 4 yurttaş kafalarına aldıkları darbeler sonucu yaralandı. 

Yaralılar saldırının ardından Esenyurt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aldıkları darbeler sonucu kafalarına dikiş atılan 4 yaralının tedavilerinin devam ettiği ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Öte yandan saldırı sırasında saldırgan grubu izlemekle yetindiği belirtilen polisin bir süre sonra ancak müdahalede bulunup, havaya birkaç el ateş açarak grubu dağıtmaya çalıştığı bildirildi. Bir partilinin "Biz demokratik hakkımızı kullanıyoruz bize saldıranlara müdahale etmiyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdiği bir sivil polisin "Onlar da demokratik hakkını kullanıyor" diye cevap verdiği de belirtildi. (İstanbul/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Saraya bağlanan hortumları keseceğiz

SONRAKİ HABER

Buldan: Halklar 7 Haziran'da özgürlük mührünü vuracak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...