28 Nisan 2015 07:18

Bucks direniyor

NBA’de Play-Off ilk turuna heyecan geldi. Doğu Konferansı’nda süpürgelerini çıkartan Atlanta Hawks ve Chicago Bulls üst üste iki maç kaybetti.

Paylaş

NBA’de Play-Off ilk turuna heyecan geldi. Doğu Konferansı’nda süpürgelerini çıkartan Atlanta Hawks ve Chicago Bulls üst üste iki maç kaybetti. Brooklyn Nets, Hawks karşısında uzatmaya giden müsabakayı 120-115 kazanırken seride durum 2-2 oldu. Nets’te eleştirilen isimlerden Deron Williams, 35 sayı 5 ribaunt 7 asistle Utah Jazz günlerinden bir performans sergilerken Brook Lopez de 26 sayı 10 ribaunt 4 blokla ona eşlik etti.

Chicago Bulls ise Milwaukee Bucks karşısında 3-0 öne geçtiği seride baskıyı üzerinde hissetmeye başladı. Evinde 94-88 yenilen Bulls, 6.maçı Milwaukee’de oynayacak. NBA tarihinde 3-0’dan gelip seri kazanan bir takım yok. Ancak seride momentumun Bucks’a geçtiği görülüyor. Bucks’a United Center’da galibiyeti getiren isim Michael Carter-Williams oldu. Carter-Williams 15’te 10 isabetle 22 sayı 8 ribaunt 9 asistle oynarken Derrick Rose’u da 13 sayı 2 asistte tuttu.

Batı Konferansı’nda ise Portland Trail Blazers sahasında Memphis Grizzlies’i 99-92 yenerek elenmekten şimdilik kurtuldu. Portland’da serinin kayıp isimlerinden Damian Lillard 32 sayı 7 asistle oynadı.


LOVE SERİYİ KAPATTI

Cleveland Cavaliers, Boston Celtics’i 4-0’la geçerek 2. tura yükseldi ancak Kevin Love’ı ve J.R. Smith’i kaybetti. Celtics maçında Kelly Olynyk’in faulu ile omzu çıkan Love’ın Doğu Konferansı yarı finali boyunca oynayamayacağı açıklandı. Yine Celtics maçında Jae Crowder’a yaptığı kasti faul sonrası oyundan atılan J.R. Smith’in de 2 maç ceza aldığı açıklandı. Cavs’in Love ve Smith’in yokluğunda, yarı finaldeki muhtemel rakibi Chicago Bulls karşısında epey zorlanacağı yorumları yapılıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Baluken: Çözüm süreci AKP tarafından donduruldu

SONRAKİ HABER

Kültürel mirasımız bunlara emanet: Tarihi yapılar çok, hangisine bekçi koyayım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa