04 Ağustos 2011 07:45

Bir kadın daha katledildi

VAN’da 5 gün aradan sonra bir kadın daha katledildi. Taksicilik yapan 60 yaşındaki Sabri Döger eşi Sevinç Döger’i çocukların gözü önünde silahla vurarak öldürdü.Van’ın Süphan Mahallesinde 29 Temmuz’da Abdulbari Erol tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen 28 ya

Bir kadın daha katledildi
Paylaş

VAN’da 5 gün aradan sonra bir kadın daha katledildi. Taksicilik yapan 60 yaşındaki Sabri Döger eşi Sevinç Döger’i çocukların gözü önünde silahla vurarak öldürdü.

Van’ın Süphan Mahallesinde 29 Temmuz’da Abdulbari Erol tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen 28 yaşındaki Gülnaz Erol’dan sonra Cevdetpaşa Mahallesinde oturan ve taksicilik yapan 60 yaşındaki Sabri Döger de eşi Sevinç Döger’i çocukların gözü önünde silahla vurarak öldürdü. Silah sesi üzerine komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen polis Sevinç Döger’in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Döger’in gözyaşlarına boğulan 5 çocuğu yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, cenaze otopsi yapılmak üzere Van Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sabri Döger cinayetten sonra kaçarken, 5 çocuğu yakınlarına teslim edildi. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

Düden Şelalesi’nin geleceği ne olacak?

SONRAKİ HABER

Diyabakırlı kadınlar hükümeti uyardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...