04 Ağustos 2011 06:30

Şike soruşturmasında sıra Galatasaray'da mı?

Futbolda şike soruşturması kapsamında Galatasaray'ın tesislerinde aramalar gerçekleştiriliyor.İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri, Seyrantepe'deki yönetim binası ve yönetici Bülent Tulun'un evinde arama yapıyor.Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, daha önce yapt

Şike soruşturmasında sıra Galatasaray'da mı?
Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri, Seyrantepe'deki yönetim binası ve yönetici Bülent Tulun'un evinde arama yapıyor.

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, daha önce yaptığı açıklamada şike operasyonu kapsamında adı geçmeyen bir takımın daha olduğunu belirtmişti.

Gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü, "Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir" dedi. (İSTANBUL)


SEDAT DOĞAN: ARAMALAR ŞİKE SORUŞTURMASIYLA İLGİLİ DEĞİL

Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Tesisleri ile Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'ndaki aramaların şikeyle ilgili değil, kulübün iç işleriyle ilgili olduğu açıklandı.

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un daveti üzerine yapıldığı iddia edilen aramalarla ilgili bilgi veren yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, ''Yapılan aramalar şike soruşturmasıyla ilgili değil. Kulübün iç işleriyle ilgili.'' dedi. (İSTANBUL)


TUTUKLU ÜMİT KARAN İKİNCİ KEZ ADLİYE'DE

Öte yandan 'Futbolda şike' soruşturması kapsamında tutuklanan eski futbolcu Ümit Karan, ifadesi alınmak üzere yeniden adliyeye getirildi. Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden cezaevi aracıyla adliyeye getirilen Karan'ın cezaevinden gazetecilere gönderdiği mektubunda, "Savcı ifademi almaya başlamadan önce bir savcıya yakışmayacak önyargıyla bana inanmayacağını söyledi" yönündeki sözleri nedeniyle yeniden ifade için çağrıldığı öğrenildi. Avukatı Ayhan Sağıroğlu aracılığıyla gazetecilere basın bildirisinde, nezarethanede 3 gün boyunca tek başına kaldığını belirten Karan, bu üç günlük süre içerisinde psikolojik baskılara maruz kaldıktan sonra ifadesinin alındığını kaydetmişti. Emniyette ve savcılıkta verdiği ifadelerin aynı olduğuna dikkat çeken Karan, "Savcı ifademi almaya başlamadan önce bir savcıya yakışmayacak önyargıyla bana inanmayacağını söyledi. Adalet bunun neresinde? Mahkemeye çıktığımda bu yaşananlardan sonra zaten umudum kalmamıştı" diye belirtmişti.

ÖNCEKİ HABER

Elazığ sallandı

SONRAKİ HABER

HPG'li Kaya kimyasal silahla mı öldürüldü?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...