03 Ağustos 2011 08:48

Erdoğan’ın danışmanı AA genel müdürü oldu

ANADOLU Ajansı Yönetim Kurulu, Hilmi Bengi’nin emekliliğini istemesinin ardından Genel Müdürlüğe Kemal Öztürk’ü atadı.AA Yönetim Kurulunun bugünkü toplantısında, Genel Müdür Hilmi Bengi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden istifası kabul edildi. Toplantıda, Hilmi Bengi, Yöneti

Erdoğan’ın danışmanı AA genel müdürü oldu
Paylaş

ANADOLU Ajansı Yönetim Kurulu, Hilmi Bengi’nin emekliliğini istemesinin ardından Genel Müdürlüğe Kemal Öztürk’ü atadı.

AA Yönetim Kurulunun bugünkü toplantısında, Genel Müdür Hilmi Bengi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden istifası kabul edildi. Toplantıda, Hilmi Bengi, Yönetim Kurulu üyelerine kendisine verdiği destek için teşekkür etti.
Daha sonra, Başkan Vekili Tahsin Aktı’nın başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu, Bengi’nin Genel Müdürlük görevinden emekli olmasına ilişkin dilekçesini görüşerek, bugünden geçerli olmak üzere kabul etti.

Yönetim Kurulu, ardından Bengi’den boşalan Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Kemal Öztürk’ün atanmasını kararlaştırdı.

2003 yılında TBMM Başkanı İletişim Danışmanı olan Öztürk, 2005 yılında TBMM Başkanı Başdanışmanlığına getirildi. Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Basın Danışmanlığını yapan Kemal Öztürk, 2011 yılı Şubat ayında bu görevinden ayrıldı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İzinden döndüler, işsiz kaldılar

SONRAKİ HABER

Arman’dan skandal soru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...