03 Ağustos 2011 08:44

İzinden döndüler, işsiz kaldılar

Ankara Balgat’ta kurulu bulunan Parafon Abiye adlı tekstil firmasında çalışan işçiler izinden döndüklerinde işyerlerinin kapatıldığını gördü. Kendilerine hiçbir açıklama yapılmadığını belirten işçiler, en azından tazminatlarını almak istiyor.Tekstil atölyelerinin yoğun olarak bulunduğu Balgat’ta

İzinden döndüler, işsiz kaldılar
Paylaş

Ankara Balgat’ta kurulu bulunan Parafon Abiye adlı tekstil firmasında çalışan işçiler izinden döndüklerinde işyerlerinin kapatıldığını gördü. Kendilerine hiçbir açıklama yapılmadığını belirten işçiler, en azından tazminatlarını almak istiyor.

Tekstil atölyelerinin yoğun olarak bulunduğu Balgat’ta işçiler, her gün patronların yeni bir oyunuyla karşı karşıya geliyor. Parafon Abiye’de çalışan 60 işçi, topluca izne çıkarıldı. İzinlerinin ardından işbaşı yapmak için işyerine giden işçiler, atölyenin kapalı olduğunu, tabelasının da söküldüğünü gördü.

Hiçbir şirket yetkilisine ulaşamayan işçiler, duruma tepkili. En azından birikmiş alacaklarını ve tazminatlarını almak isteyen işçiler konuya ilişkin avukatlar ve İŞKUR yetkilileriyle görüştü. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İHD Zeytinburnu raporunu açıkladı

SONRAKİ HABER

Erdoğan’ın danışmanı AA genel müdürü oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...