09 Nisan 2015 09:02

'Karanlık sokakları aydınlatın'

Muradiye Belediyesi Kadın Kurulu, ilçede karanlık sokakların kadınlar için riskler taşıdığını belirterek, VEDAŞ'ın sokakları aydınlatmasını istedi.

Paylaş

Muradiye Belediyesi Kadın Kurulu, ilçede karanlık sokakların kadınlar için riskler taşıdığını belirterek, VEDAŞ'ın sokakları aydınlatmasını istedi.

VEDAŞ Muradiye Şefi Hakan Bilici ile görüşen kadınlar, karanlık sokakların ciddi risk yarattığını ifade etti. Burada konuşan Muradiye Belediyesi Eş Başkanı Safure Güneş, halkın taleplerinin sadece belediyeden hizmet olmadığını söyledi. Halkın, sağlık, elektrik, eğitim gibi başka kurumları ilgilendiren sosyal yaşamı sınırlayan sorunları da kendilerine ilettiklerini ifade eden Güneş, "Bizler bu halkın sorunlarını ayıklamadan hizmet üretmeyi ilke edindik. Talepler arasında şüphesiz ki en çok önem arz eden kadınların talepleridir. Bu anlamda bize gelen ve bizimde gözlemlediğimiz sorunlar arasında karalık sokakların taşıdığı riskler ve özellikle kadınlarımızın bu durumdan çok mağduriyet yaşamaları. Önümüz yaz olduğu için kadınlar akşamları rahatça dışarı çıkabilmeli. Bu konuda kurumunuzdan acil bir çözüm üretmenizi bekliyoruz” diye konuştu.
VEDAŞ Muradiye Şefi Hakan Bilici ise, Kadın Kurulu'nun kadınlara yönelik bu tür çalışmalarının değerli bulduklarını belirterek, ilçe merkezinde birçok sokakta çalışma başlattıklarını, çalışmalarını tüm mahallelere de yaygınlaştıracaklarını ve kadınların VEDAŞ'ı ilgilendiren tüm talepleri konusunda çözüm olacaklarını kaydetti. (Van/DİHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Sobadan zehirlenen anne öldü, çocukları yoğun bakımda

SONRAKİ HABER

Erdoğan: İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...