08 Nisan 2015 13:56

Fenerbahçe kafilesine saldırı olayının şüphelileri serbest

Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırı ile ilgili gözaltına alınan N.S ve E.A çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı

Paylaş

Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırı ile ilgili gözaltına alınan  N.S ve E.A çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (1-5) maçının ardından Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıyla ilgili araştırmalar sürüyor.

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Trabzon'un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı olayından sonra pazartesi günü gözaltına alınan 2 kişinin sorguları tamamlandı. Öğleden sonra sorguları tamamlanan şüpheliler N.S ve E.A, sağlık kontrolü sonrası Sürmene Adliyesi'ne sevk edildiler.

Araçtan indirilip adliyeye alınırken yakınları tarafından "şüphelilere terörist muamelesi yapıldığı" iddiasıyla tepki gösterildi. Adliyeye alınmayan şüphelilerin yakınları ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Mahkemeye çıkarılan 2 kişi nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Şüpheliler N.S ile E.A tutuksuz yargılanacak. (Trabzon/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

‘MEB asıl görevini yapsın’

SONRAKİ HABER

CHP Genel Merkezi’ne Bayraklı çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa