02 Ağustos 2011 06:06

CHP’de gözler 8 Ağustos'a çevrildi

CHP’de gözler, CHP’nin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ın 8 Ağustos’ta yapılacak duruşmasına çevrildi. 8 Ağustos Pazartesi günü yapılacak duruşma öncesi tutuklu vekiller Balbay ve Haberal’ın AİHM’e gitmesi bekleniyor.ANKA’ya konuşan CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, 8 Ağustos&r

CHP’de gözler 8 Ağustos'a çevrildi
Paylaş

CHP’de gözler, CHP’nin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ın 8 Ağustos’ta yapılacak duruşmasına çevrildi. 8 Ağustos Pazartesi günü yapılacak duruşma öncesi tutuklu vekiller Balbay ve Haberal’ın AİHM’e gitmesi bekleniyor.

ANKA’ya konuşan CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, 8 Ağustos’ta yapılacak duruşmaya bir grup milletvekilinin katılacağını belirterek, “Arkadaşlarımızın durumuna göre, bir grup milletvekili arkadaşımız orada olur” dedi.

AİHM’e başvuru konusunda sağlıklı bir dilekçe hazırlandığını ifade eden Tarhan, “Önemli olan sağlıklı bir değerlendirme. Çok teknik bir çalışma yapılıyor. 8 Ağustos’tan önce başvurunun olacağını umut ediyorum, öncesinde hazırlanacağını umuyorum” dedi. (Ankara/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Emre Belözoğlu ve Sinan Engin sorguda

SONRAKİ HABER

Erdoğan’a ‘yolsuzlukla mücadele’ soruları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...