03 Nisan 2015 12:14

Elif Sultan Kalsen toprağa verildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik saldırıda bulunan ve girdiği çatışmada öldürülen DHKC'li Elif Sultan Kalsen, memleketi Dersim’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Paylaş

Kemal ÖZER
Dersim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik saldırıda bulunan ve girdiği çatışmada öldürülen DHKC'li Elif Sultan Kalsen, memleketi Dersim’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Kalsen’in cenazesi nedeniyle polis ve jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne uzun namlulu silahla saldırıda bulunan ve girdiği çatışmada öldürülen Elif Sultan Kalsen için cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Babası Mehmet ve Annesi Şirin Kalsen, yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze töreninde Kalsen’in anne ve babası uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Cemevinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Babası Mehmet Kalsen taziyeleri kabul etti.

Cemevindeki törenin ardından Elif Sultan Kalsen’in cenazesi araç kuyrukları eşliğinde merkeze bağlı Kopuzlar Köyü Pulluçayır mezrasına doğru yola çıkarıldı. Cenazenin defnedileceği mezrada polis ve jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.
Araçların mezraya girişine izin vermeyen güvenlik güçleri cenazeye gelenlerin kimliklerini de tek tek kontrol etti. Bu esnada bazı vatandaşların tepki göstermesi üzerine aile büyükleri ve güvenlik güçleri devreye girdi. Görüşmelerin ardından güvenlik güçleri zırhlı araçları yoldan çekerek cenazeye gelenlerin geçişine izin verdi.

Alkış ve sloganlarla aile mezarlığına getirilen Elif Sultan Kalsen’in cenazesi burada defnedildi.

ÖNCEKİ HABER

Başbakana sandıkta kumpas iddiası soruldu

SONRAKİ HABER

Tükel: Cumhurbaşkanının yaptığı sandığın iradesine saldırıdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...