01 Nisan 2015 06:39

Adliyeye giren herkes üst aramasından geçiriliyor

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki rehine operasyonu sonrasında sabahın erken saatlerine vatandaşların ve avukatların giriş çıkış yaptığı C blok saat 09.00’dan sonra herkese kapatıldı. Adliye personeli, avukat ve gazeteci de dahil olmak üzere hiç kimse C kapısından adliye binasına alınmıyor.

Paylaş

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki rehine operasyonu sonrasında sabahın erken saatlerine vatandaşların ve avukatların giriş çıkış yaptığı C blok saat 09.00’dan sonra herkese kapatıldı. Adliye personeli, avukat ve gazeteci de dahil olmak üzere hiç kimse C kapısından adliye binasına alınmıyor. Vatandaşlar ve avukatlar adliyeye B ve D bloktan polis ve özel güvenlik kontrolünde giriş çıkış yapıyor. Adliyeye giriş yapan herkes üst aramasından geçiriliyor. Aramaya itiraz eden avukatlarla güvenlik görevlileri arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, olayın yaşandığı savcı Mehmet Selim Kiraz’ın odasındaki çalışmalarını sürdürüyor. Saldırının gerçekleştiği 6’ıncı katın ana koridorunda avukatların ve vatandaşların giriş çıkışına müdahale edilmezken, sadece olayın meydana geldiği alana girilmesine izin verilmiyor. Adliyenin normal mesaisi ve duruşmalarına devam ediliyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Abdullah Cömert davasında yine tutuklama yok

SONRAKİ HABER

Savcı Kiraz için cenaze töreni düzenlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...