01 Ağustos 2011 04:12

14 Şubat Platformu eylemleri sürdürecek

BAHREYN’de 14 Şubat Devrim Platformu sözcüsü ülke genelinde yapılan gösterilerin halkın kendi geleceğini belirleme hakkının ilanı olduğunu söyledi.Bahreyn 14 Şubat Devrim Platform Sözcüsü Abdurrauf Eşşaib, El Alem kanalına yaptığı açıklamada, ülke genelinde yapılan gösterilere katılanlar, El Halife diktat

14 Şubat Platformu eylemleri sürdürecek
Paylaş

BAHREYN’de 14 Şubat Devrim Platformu sözcüsü ülke genelinde yapılan gösterilerin halkın kendi geleceğini belirleme hakkının ilanı olduğunu söyledi.

Bahreyn 14 Şubat Devrim Platform Sözcüsü Abdurrauf Eşşaib, El Alem kanalına yaptığı açıklamada, ülke genelinde yapılan gösterilere katılanlar, El Halife diktatörlüğü rejiminin devrilmesi ve sorumluların adil bir mahkemede yargılanmasını istediklerini söyledi.

Bahreyn halkının gösterilerle isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğini, El Halife rejiminin devrilerek yerine halkın seçimleriyle bir yönetimin iş başına gelene kadar da Bahreyn halkının gösterilere kararlı olduğu belirtildi.

14 Şubat Devrim Platform sözcüsü Abdurrauf Eşşaib açıklamasında, gösterilerin, protestoların ve eylemlerin her gün sürdüğünü ve bu eylemlerle tüm dünyaya mesajlarını duyuracaklarını söyledi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

İsrailliler sosyal adalet için ayakta

SONRAKİ HABER

Karlıova’da koruculara dokunan yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...