28 Mart 2015 16:38

Aleviler seçim öncesi aday adaylarıyla bir araya geldi

Paylaş

Hasret Gültekin KOZAN
Kocaeli

Kocaeli’de bulunan Alevi örgütleri siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Aleviler seçimler öncesinde bir araya gelmenin ve daha güzel bir ülke için mücadele etmenin önemine değindi. 

Belsa iş merkezinde bulunan Sultan Kafe’de bir araya gelen Alevi örgütleri temsilcileri, siyasi parti ve sendika temsilcileri birlik görüntüsü çizdi.

HDP VE CHP’LİLER KATILDI

Seçim öncesi gerçekleştirilen birlik ve beraberlik toplantısına birçok milletvekili aday adayları da katıldı. Toplantıya HDP Milletvekil Aday Adayları Güner Kizir ve Kamer Konca, CHP Milletvekili Aday Adaylarından Yalçın Kuşkan, Tahsin Tarhan, Ehlinaz Torun, Asude Fırat Özkan, Ferhan Şensoy, Ercan Dalkılıç, Tamer Solakoğlu, Fatma Hürriyet Kaplan, Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik, Vartolular Derneği, Görsem Görme Engelliler Derneği, Tavşantepe, Körfez, Çınarlı Derince Cemevi Derneği ve Sivaslılar Derneği katılım gösterdi.

AMACIMIZ BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK

Alevi Kültür Derneği Kocaeli Şube Başkanı Cengiz Duman kısa bir konuşma yaparak, “Buradaki amaç birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bugünlerde en çok muhtaç olduğumuz şey birlik beraberlik ve dayanışmadadır. Önümüzde önemli bir seçim var. Burada birçok siyasi partiden milletvekili aday adayları var. Kendilerinden projelerini dinleyeceğiz. Onları ve projelerini tanımak adına güzel bir organizasyon oldu” dedi.(Kocaeli/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Kavak’a yeni ÇED yeni mücadele!

SONRAKİ HABER

Arap Zirvesi’nde Yemen işgali

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...