28 Mart 2015 13:51

Sarı, kırmızı, yeşil bileklik takan öğrencilere ülkücü saldırı

Bayburt Üniversitesi'nde 2 öğrenci, taktıkları sarı, kırmızı, yeşil bileklikler nedeni ile ülkücü bir grubun saldırısına uğradı.

Paylaş

Bayburt Üniversitesi'nde 2 öğrenci, taktıkları sarı, kırmızı, yeşil bileklikler nedeni ile ülkücü bir grubun saldırısına uğradı. 

Bayburt Üniversitesi'nde okuyan 2 öğrencinin taktıkları bilezikler nedeniyle ülkücü bir grubun saldırısına maruz kaldığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre; taktıkları sarı, kırmızı, yeşil renkli bilekleri bahane yapan ülkücü bir grup 2 öğrencilere saldırdı. Bileklikleri takan öğrencileri fakültenin lavabosuna götürerek, alıkoyan ülkücüler, bilekliklerin çıkarılmasını istedi. Bileklikleri çıkarmamakta direnen öğrencilere fiziki şiddet uygulayan ülkücü grup ile duruma müdahale eden söz konusu öğrencilerin arkadaşları arasında başlayan tartışma kısa süreli kavgaya dönüştü. 

Okuldaki diğer öğrencilerin de araya girmesi ile kavga son bulurken, okulun özel güvenlik görevlileri ise saldırıya uğrayan öğrencilerin ifadesini aldı. Saldırgan grubun hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Binlerin Newala Qesaba'ya yürüyüşü

SONRAKİ HABER

DİSK’ten birlikte mücadele çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...