01 Ağustos 2011 03:55

Eğitim Sen: Diyarbakır’da usulsüz atama yapılıyor

EĞİTİM Sen Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı’ atamalarının sınavsız ve usulsüz yapıldığını iddia etti.SES Diyarbakır Şubesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Eğitim Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Arin Zümrüt, MEB tarafından düzenlenen ‘Eğitim

Eğitim Sen: Diyarbakır’da usulsüz atama yapılıyor
Paylaş

EĞİTİM Sen Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı’ atamalarının sınavsız ve usulsüz yapıldığını iddia etti.

SES Diyarbakır Şubesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Eğitim Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Arin Zümrüt, MEB tarafından düzenlenen ‘Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür yardımcılığı Seçme Sınavı’ tarihinin 02 Ekim 2011 olarak belirlendiğini, Diyarbakır’da ise 23 Temmuz 2011’de sınavsız yönetici atamaları yapıldığını açıkladı. Türkiye’de bu şekilde atama yapılan tek ilin Diyarbakır olduğunu dile getiren Zümrüt, atamalar yapılırken pek çok hukuksuzluk yaşandığını ifade etti. Zümrüt, daha öncede 4/b kapsamında görev yaptıktan sonra kadroya geçmiş öğretmenler arasında eşitsizlikler yaşandığına vurgu yaparak, “Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü keyfi atamalardan derhal vazgeçmeli, 23 Temmuz 2011 tarihinde yapılan yönetici atamaları iptal edilmelidir. 2 Ekim 2011 tarihinde yapılacak sınav sonucu beklemeli ve bu atamaların üstündeki şaibeler kaldırmalıdır” dedi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Adli tatil

SONRAKİ HABER

Asker köylüleri taradı: 1 genç öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa