26 Mart 2015 11:46

Öğretmene saldırıya tepki gösterdiler

Bursa’da sentetik uyuşturucu (bonzai) kullandığı belirtilen öğrencinin iki müdür yardımcısını bıçaklamasına sendikalar tepki gösterdi.

Paylaş

Bursa’da sentetik uyuşturucu (bonzai) kullandığı belirtilen öğrencinin iki müdür yardımcısını bıçaklamasına sendikalar tepki gösterdi.

Olayın yaşandığı Kırcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen sendika yöneticileri burada bir açıklama yaptı. Türk Eğitim Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Kazım Sarnık, “Bugün maalesef Osmangazi Kırcılar Meslek Lisesinde iki tane eğitimci, öğrenci tarafından saldırıya uğradı ve yaralı olarak iki ayrı hastaneye götürüldü. Şu anda hayati tehlikesi olmamakla beraber bir sağlık sorunu yaşıyorlar. Biri sırtından ve bacağından yaralandı. Bizler eğitim sendikaları olarak bonzai ile markalaşan Bursa’da, bunların ilk olmadığını biliyoruz. Maalesef yöneticilerin, bu konulardaki tedbirleri artırması gerekirken, kendi yandaşlarına yer açmak adına sürekli bir çalışma içinde olduklarını Bursa kamuoyu ve bizler de biliyoruz. Öncelikli konunun okullarda eğitim olduğunu kendilerine bir defa daha hatırlatıyoruz” dedi. (Bursa/CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

'Eşini öldüren polis' davasında yine tutuklama yok

SONRAKİ HABER

Taşınmazlar, madenler, meralar, ormanlar TÜRGEV’e

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...