24 Mart 2015 18:51

BJK TV Emre’nin Biliç'e sözlerini yayınladı: Anam avradım olsun İstanbul burası

Paylaş

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanan 25. hafta karşılaşmasının yankıları sürüyor.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin maçın hakemi Fırat Aydınus ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarından sonra bugün de başkan Fikret Orman bir basın açıklaması düzenleyerek Emre'nin yaptıklarını ahlaksızlık olarak değerlendirmişti.

Siyah beyazlıların resmi kanalı BJK TV ise bu akşam yaptığı 'Gündem Özel' programı ile pazar akşamı maçın devre arasında koridorlarda yaşanan görüntüleri yayınladı.

BJK TV'nin yayınladığı bölümlerde Emre Belözoğlu'nun Slaven Biliç'in arkasından oldukça sinirli bir şekilde bağırarak sarf ettiği sözler biplenerek yayınlandı.

İşte Emre Belözoğlu'nun Slaven Biliç'in arkasından söylediği sözler:
"Şerefsizler gibi yüzüme bakıp da gider tamam mı? Her maç geliyor bunu yapıyor. Her maç yedikleri aynı b.k tamam mı? Bir daha bana el hareketi mareketi yapmasın bana. Anam avradım olsun İstanbul burası. Ben F..k off deyince, bir şey deyince dedi oluyorsun."

HAKEME ÖFKE DİNMİYOR

Art arda gelen açıklamalardan sonra Emre Belözoğlu'nun Biliç'e söylediği sözlerin görüntülerini BJK TV'den yayınlayan siyah beyazlılarda basın sözcüsü Metin Albayrak hem görüntüleri değerlendirdi hem de Fırat Aydınus hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Metin Albayrak, Fırat Aydınus için 'onuru, gururu varsa hakemliği bıraksın' cümlelerini sarf ederken Federasyon başkanı Yıldırım Demirören'e de çağrıda bulunarak, "Yıldırım Demirören çıksın bu işi temizlesin" diye konuştu.

Emre'ye futbolcu demeye dilinin varmadığını açıklayan Albayrak ayrıca federasyon kurullarına 'Bir de hakeme 8.2 vermişler. Üç maymunu oynamasınlar' diye çıkıştı.

İşte Metin Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

"Onurlu, gururlu bir arkadaşsa, kişiliği, karakteri varsa, hakemliği bıraksın."
Fırat Aydınus'a: "Fırat Aydınus, Galatasaray'la yaptığımız olaylı maçta da baş aktördü. Galatasaray maçında bitimine 17 saniye kala hiçbir kural ihlali yokken bizi hükmen mağlup etti. Fırat Aydınus, hakemlik camiasının yüz karasıdır. 20 numaranın galiz küfürlerini cezasız bırakmıştır. Zaten FIFA kokartı da elinden alındı. Fırat Aydınus, emekliliğini beklemesin. Şu an, şimdi hakemliği bıraksın. Eğer Fırat Aydınus, onurlu, gururlu bir arkadaşsa, kişiliği, karakteri varsa, hakemliği bıraksın."

‘FUTBOLCU DEMEYE DİLİM VARMIYOR’

Emre Belezoğlu'na:"Artık konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. O kadar insan var, gözlemci görüyor, kameralar çekiyor. Hepsi şahit oldular. Federasyon gözlemcisinin olaya şahit olduğunu arkadaşlarımızdan öğrendim. İşte görüntüler ve deliller. Resmen tehdit var. Artık futbolcu demeye dilim varmıyor. Utanıyorum. Saha içindeki küfrünü de itiraf ediyor"

‘YILDIRIM DEMİRÖREN ÇIKSIN BU İŞİ TEMİZLESİN’

Federasyona: "20 numaranın görüntülerini yayınlamaktan utanıyoruz. Biz çocuklarımıza nasıl diyeceğiz? Bu adam Milli Takım'ın kaptanı diye. Yıldırım Demirören çıksın bu işi temizlesin. Yoksa biz halledeceğiz bu işi. Burası Beşiktaş camiası. Bundan sonra Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyeceğiz"

‘ÜÇ MAYMUNU OYNAMASINLAR CESUR OLSUNLAR’

Kurullara: "Bu maç, hakemlik adına yüz karasıdır. Buradan kurullara sesleniyorum. Üç maymunu oynamasınlar. Cesur olsunlar. Öleceklerse de cesurca ölsünler. Hiçbir şey olmamış gibi hakeme de 8,2 puan vermişler. Bu maç Avrupa'da oynansa puanı ne olurdu bilmiyorum? Bu küfürlerin cezasız kalacağını hiç düşünmüyorum. Hiçbir şey görmemiş, hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Mevcut durum, Türk futbolunun içinde bulunduğu yanlış yönetimin acizliği." (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Düşen uçakta yakınları olan bir grup Türkiyeli, Düsseldorf Havalimanı'nda

SONRAKİ HABER

Tatvan’da tabutlu TFF eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa