30 Temmuz 2011 09:18

‘Entelköy’ün adı bir kez daha değişti

SENARİSTLİĞİNİ ve yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, GalataFilm yapımı film; “Entelköy” adıyla başladığı çekimleri, “Entelköy-Tepeköy” ve “Entelköy-Efeköy” şeklindeki isim değişikliklerinin sonunda; “Entelköy Efeköy’e Karşı” adıyla sürdür&uum

‘Entelköy’ün adı bir kez daha değişti
Paylaş

SENARİSTLİĞİNİ ve yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, GalataFilm yapımı film; “Entelköy” adıyla başladığı çekimleri, “Entelköy-Tepeköy” ve “Entelköy-Efeköy” şeklindeki isim değişikliklerinin sonunda; “Entelköy Efeköy’e Karşı” adıyla sürdürüyor.

Şahin Irmak ve Ayşe Bosse’nin başrollerini üstlendiği kahkaha dolu film, 25 Kasım günü birçok şehirde gösterime girmeye hazırlanıyor.

Çekimleri Muğla’nın Pınarcık Köyü’nde ve çevresinde gerçekleştirilen, GalataFilm yapımı “Entelköy Efeköy’e Karşı”; bir grup ekolojik aktivistin, mütevazı bir Ege köyüne yerleşerek, orada kurulması gündemde olan termik santrali engelleme çabalarının neticesinde, köylülerle aralarında geçen komik ve çarpıcı olayların öyküsünü konu alıyor. Filmin yapımcılığını; “Beynelmilel” filminin yönetmeni Muharrem Gülmez ile sinemaya “Anadolu’nun Kayıp Şarkıları” belgeselinde ortak yapımcı olarak adım atan Taha Altaylı üstleniyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TEB: Cenin Özgürlük Tiyatrosu baskını insanlık dışı

SONRAKİ HABER

Aydın Üniversitesinde TOEFL rezaleti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...