28 Temmuz 2011 07:39

Tatvan’da kadın danışmanlık merkezi açılacak

BİTLİS’te Tatvan Belediyesi, kadınlarla sosyal, ekonomik, hukuksal, psikolojik ve kültürel alanlarda dayanışma amacıyla Mizgîn Kadın Danışmanlık Merkezi açacak.Tatvan Belediyesi tarafından Bitlis genelinde yaşayan kadınlarla sosyal, ekonomik, hukuksal, psikolojik ve kültürel alanlarda yardımlaşma ve dayanışma amacıyla Mizgîn Ka

Tatvan’da kadın danışmanlık merkezi açılacak
Paylaş

BİTLİS’te Tatvan Belediyesi, kadınlarla sosyal, ekonomik, hukuksal, psikolojik ve kültürel alanlarda dayanışma amacıyla Mizgîn Kadın Danışmanlık Merkezi açacak.

Tatvan Belediyesi tarafından Bitlis genelinde yaşayan kadınlarla sosyal, ekonomik, hukuksal, psikolojik ve kültürel alanlarda yardımlaşma ve dayanışma amacıyla Mizgîn Kadın Danışmanlık Merkezi açılacak. Merkezin açılışı öncesi ise dün Tatvan’da bildiri dağıtıldı. Dağıtım sırasında açıklama yapan Danışmanlık Merkezi Yöneticisi Sosyolog Aşiran Barut, Bitlis’te yaşayan kadınların sorunlarına ortak olabilme adına belediye tarafından koordine ettikleri Danışmanlık Merkezinin açılışını yapacaklarını söyledi. Bugün saat 17.00’de AVM binası arkasında bir araya gelerek danışmanlık merkezine yürüyüş düzenleyip, açılışı gerçekleştireceklerini belirten Barut, “Açılışta Koma Grava Rojê konser verecek. Başta kadınlar olmak üzere bütün halkımızı açılışa bekliyoruz” dedi.

Açıklamanın ardında aralarında DÖKH aktivistleri, BDP Tatvan ilçe yöneticileri, belediye yöneticilerinin bulunduğu çok sayıda kişi ilçe merkezinde bildiri dağıtarak halkı yarınki açılış ve sonrasında Koma Grava Rojê’nin vereceği konsere davet etti. (BİTLİS)

ÖNCEKİ HABER

Adana sıcaklarından Türkiye Gençlik Kampına

SONRAKİ HABER

Deniz ulaşımı yapılandırılmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...