06 Mart 2015 09:35

Kuzenine cinsel istismarda bulunan sanığa 7 yıl 11 ay hapis

Kayseri'de, dayısının kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 7 yıl 11 ay hapis cezası verildi.

Paylaş

Kayseri'de, dayısının kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 7 yıl 11 ay hapis cezası verildi.

Olay, 2014 yılının Kasım ayında meydana geldi. O tarihte Ankara’dan Kayseri’ye gelen 33 yaşındaki Orhan T., dayısının 17 yaşındaki kızı Büşra T. ile gezmeye çıktı. İkili, bir süre şehir merkezinde dolaştıktan bir akrabalarına ait bağevine gitti. İddiaya göre burada Orhan T., Büşra T.’ye tacizde bulundu ve öpmeye çalıştı. Genç kızın itirazı ve karşı koyması üzerine ise ikili tekrar şehir merkezine geldi.

Dayısının kızıyla Kocasinan ilçesindeki bir otele giden Orhan T. resepsiyon görevlisine  genç kızı kardeşi olarak tanıtarak bir oda kiraladı. İkilinin durumlarından şüphelenen resepsiyon görevlileri, durumu polise bildirdi. Otele gelen polisler ise Orhan T.’yi gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklandı ve hakkında dava açıldı.

Bugün Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Nitelikli cinsel saldırı' davasında tutuklu sanık Orhan T. hazır bulundu. Sanık mahkemedeki savunmasında, "Ben böyle bir cinsel saldırı içinde bulunmadım. Zaten, Büşra ile evlenmek istiyordum. Onunla dolaşmak için çıkmıştık. Zorla bir şey yapacak olsam, cinsel saldırıda bulunacak olsam şehir merkezinde olmazdık. Böyle bir suç işlemedim ve suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Mahkeme, tutuklu sanık Orhan T.'yi 7 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırdı. (Kayseri/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Cezaevinden izinli çıktı, boşandığı eşini vurdu

SONRAKİ HABER

‘Adliye saraylarındaki erkek krallığını yıkacağız’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa