05 Mart 2015 08:45

Didim'de yıkım sırasında göçük: 1 işçi öldü, 5 işçi yaralandı

Aydın’ın Didim ilçesinde, 'kaçak' yapıların yıkımı sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 5 işçi de yaralandı. (Fotoğraf: Salih Zeki Yavuz)

Paylaş

Aydın’ın Didim ilçesinde, ‘Altınkum sahili güzelleştirme projesi’ kapsamında "kaçak" yapıların yıkımı sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti 5 işçi de yaralandı. Bir binanın kaçak ek yapısının yıkımı  sırasında balkonun göçmesi sonucu 6 belediye işçisi göçük altında kaldı. Yıkılan balkonun altında kalan işçilerden Levent Bakay isimli işçi hayatını kaybetti. Raşit Yıldırım, Ahmet Zengin , Bahattin Tokmak, Hacı Darıcı, Müslüm Karabulut isimli işçiler ise Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı işçilerden Raşit Yıldırım’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kaza yerinde görüştüğümüz işçiler bir süredir devam eden yıkımlar sırasında hiçbir önlem alınmadığını anlattılar. İşçiler, kendilerine yıkımla ilgili herhangi bir eğitim verilmediğini de ifade ettiler. Kazanın ardından çok sayıda işçi, yaralı olan arkadaşlarının durumunu öğrenmek için hastane önüne gitti. (Aydın/EVRESEL)

Edirne ve Bursa'da iş cinayetleri: 2 işçi hayatını kaybetti

ÖNCEKİ HABER

Silah doğrultan polisler hakkında suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Adliye önünde Esra Yakar'ın özgürlüğü talep edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa