02 Mart 2015 10:47

Evrensel okurları kahvaltıda buluştu

Paylaş

Gazetemiz Evrensel’in okurları, dün Çanakkale’de kahvaltıda bir araya geldi.

Çanakkale Evrensel okurları, ​Evrensel Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve HDP, EMEP yöneticileri de kahvaltıya katıldı. 

Burada konuşan Fatih Polat, “Okurlarımızın Evrensel Gazetesiyle dayanışma amaçlı böyle bir etkinlik gerçekleştirmiş olması mutluluk verici. Türkiye'de böyle etkinlikler her gazete için yapılmaz. Bir çok yerde yapılan bu dayanışma etkinlikleri  bize güç veriyor” dedi. 

Yaklaşan seçimlere de değinen Polat şöyle konuştu: “HDP barajı aşarsa başkanlık sistemi imkansız hale gelecek. Dolayısıyla bu süreçte güç birliği yapılması çok önemli. Emek Partisi'nin ve HDP'nin ittifakının aynı zamanda BHH ile güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Barajı aşarsak eğer Yaşar Kemal'in yazmış olduğu sayfalar üzerine bir sayfada biz yazmış oluruz” dedi. 

EMEP İl Başkanı Ercan Adsız ise konuşmasında, “Emek Partisi olarak bu dönemde sermayenin saldırılarına, hükümetin baskıcı yaklaşımlarına karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu saldırıya karşı topyekun bir mücadelenin olanaklarını nasıl yaratabiliriz diye düşünüyor, bu anlamda da mücadelemizi diğer emek ve demokrasi güçleri ile de ortaklaştırmanın yollarını arıyoruz” dedi. (Çanakkale/EVRENSEL) 



 

ÖNCEKİ HABER

İş cinayetinde işe iade davası

SONRAKİ HABER

Kafkas’ta sendika kıyımı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...