02 Mart 2015 09:39

EMEP, yaşam savunucularının direniş çadırlarını ziyaret etti

Emek Partisi Ordu İl örgütü Kumru’da taşocağına, Fatsa’da siyanüre karşı kurulan direniş çadırlarını ziyaret etti.

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Ordu İl örgütü Kumru’da taşocağına, Fatsa’da siyanüre karşı kurulan direniş çadırlarını ziyaret etti.

Emek Partisi yöneticileri, ilk ziyaretlerini Kumru’da taşocağı yapılmak istenen Küşnefak Kalesi ve ormanın girişine kurulan direniş çadırına gerçekleştirdi. EMEP İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Mücadelenizi destekliyoruz. Parti kürsümüzü istediğiniz zaman, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Emek Partisi, emeğini savunan, geleceği için mücadele edenlerin partisidir” dedi. Yöre insanları destek için teşekkür ederek, taş ocağı kurmak isteyen ve AKP’den milletvekili aday adayı olan İsmet Erçal’a tepki gösterdi.

Emek Partisi’nin ikinci ziyareti ise siyanüre karşı mücadele eden Fatsalılar oldu. Burada da yapılan çalışmalar ve hukuksal süreç hakkında değerlendirilmeler yapıldı. Seçimlerin de konuşulduğu ziyarette seçim sistemindeki yüzde 10 barajını aşmak için seçim ittifaklarının kurulması gerektiği ve AKP’nin yeni baskılarının engellenmesi gerektiği tartışıldı. (Ordu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

BM: Ukrayna’da ölü sayısı 6 bini geçti

SONRAKİ HABER

Bakan Yıldız’a 6 ay meslekten men cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...