01 Mart 2015 11:16

Eskişehir’de kadın cinayeti

Eskişehir'deki Porsuk Çayı'nda 30-35 yaşlarında, göğsünün altından tek bıçak yarası olan bir kadının cansız bedeni bulundu.

Paylaş

Eskişehir'deki Porsuk Çayı'nda 30-35 yaşlarında, göğsünün altından tek bıçak yarası olan bir kadının cansız bedeni bulundu.

Kırmızıtoprak Mahallesi Kanlıkavak Parkı yanından geçen Porsuk Çayı'nda dün öğle saatlerinde bir kadının hareketsiz olarak suda sürüklendiği görenler durumu polise bildirdi. Büyükşehir Belediye itfaiyesinde görevli bir dalgıç, suya girerek sürüklenen kadını kıyıya getirdi. 30-35 yaşlarındaki kadın, polis ve itfaiyecilerin yardımı ile sudan çıkartıldı. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kadının ölmüş olduğu belirlendi.

Göğsünün altında tek bıçak darbesi olduğu bildirilen kadının cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer soruşturmanın sürdüğünü, cesetteki bıçak darbesinin fazla derin olmadığını, kadının bıçaklama nedeniyle ölmemiş olabileceğini ifade ederek kesin ölüm nedenin yapılacak otopside belirleneceğini söyledi. (Eskişehir/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Baluken: Tarihi çağrıyı Abdullah Öcalan'ın kendisi ortaya koyacak

SONRAKİ HABER

Demirtaş: 'İki maymun' hakaretini Erdoğan'a iade ediyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...