27 Temmuz 2011 08:43

Sosyal-İş rektörlük ile görüşecek

Sosyal-İş Sendikası’nın işten çıkarılan üyesi Sedat Yaylacı için Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne yaptığı çağrı karşılık buldu. Sendikanın gerçekleştirdiği eylem ve etkinliklerin ardından, Üniversite Rektörlüğü, konuyu görüşmek üzere sendika yö

Sosyal-İş rektörlük ile görüşecek
Paylaş

Sosyal-İş Sendikası’nın işten çıkarılan üyesi Sedat Yaylacı için Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne yaptığı çağrı karşılık buldu. Sendikanın gerçekleştirdiği eylem ve etkinliklerin ardından, Üniversite Rektörlüğü, konuyu görüşmek üzere sendika yöneticileri ile bir araya gelmeyi kabul etti. Görüşme bugün yapılacak. Sosyal-İş Sendikası Örgütlenme Dairesi Başkanı Hüseyin Kaşif, yazılı bir açıklama yaparak, son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Kaşif, “28 Temmuz 2011 Perşembe günü sendikamız genel merkez yöneticileri ile sayın Üniversite Rektör Yardımcısı ve Üniversite Genel Sekreteri arasında Üniversite Rektörlüğü’nde bir görüşme gerçekleştirilecektir. Bu görüşmede Sedat Yaylacı’nın işten çıkarılması konusu da ele alınacaktır” dedi.

Kaşif, Üniversite cephesinden gelen açıklamalara ilişkin söylenecek çok şey olduğunu belirterek, “Ancak sendikamız, sürecin tarafların basın aracılığıyla yürüteceği bir polemiğe kilitlenmesi ve mevcut sorunun çözümsüz kalmasından imtina etmektedir. Sendikamız, 28 Temmuz 2011 tarihinde sendikamız yöneticileri ile üniversite yöneticileri arasında yapılacak görüşme ile sorunun çözümlenmesini beklemekte ve hedeflemektedir” dedi.

Kaşif, görüşmeden sonuç alınamadığı takdirde Sosyal-İş Sendikası’nın bir yandan hukuki bir yandan fiili olarak çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini söyledi. (Çanakkale/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Deri-İş Türk-İş’i göreve çağırdı

SONRAKİ HABER

Madende taşeron işçilerin eylemi sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...