27 Temmuz 2011 08:20

Eylem Pesen davasında karar çıkmadı

İmam nikahlı eşi Kerem Kaçan tarafından 6 aylık hamile iken katledilen 17 yaşındaki Eylem Pesen’in ölümü ile ilgili açılan davanın karar duruşması, sanık getirilmediği gerekçesiyle ertelendi.Van’ın Şabaniye Mahallesinde Mayıs 2009 tarihinde imam nikahlı eşi Kerem Kaçan tarafından 6 aylık hamileyken bıçaklana

Eylem Pesen davasında karar çıkmadı
Paylaş

İmam nikahlı eşi Kerem Kaçan tarafından 6 aylık hamile iken katledilen 17 yaşındaki Eylem Pesen’in ölümü ile ilgili açılan davanın karar duruşması, sanık getirilmediği gerekçesiyle ertelendi.

Van’ın Şabaniye Mahallesinde Mayıs 2009 tarihinde imam nikahlı eşi Kerem Kaçan tarafından 6 aylık hamileyken bıçaklanarak, daha sonra da araçla üzerinden geçilerek katledilen Eylem Pesen cinayeti ile ilgili açılan davanın görülmesine devam edildi. Van 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Kaçan hakkında “Kasten adam öldürmek” suçundan açılan davanın 8. duruşması görüldü. Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan sanık Kaçan’ın “Personel yetersizliği” gerekçesiyle getirilmediği duruşmada, Pesen’in avukatı Güven Yarımbatman, Pesen’in annesi Herdem Pesen, VAKASUM, MAVİGÖL, Bikat Koop ve VAKAD’ın temsilcileri de hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, sanık Kaçan’ın gelmemesi ve sanık avukatı Burhan Buğday’ın mazeret bildirerek katılmadığı duruşmayı, 13 Ekim tarihine erteledi. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

İMO’dan 2011 ‘Deprem Yürüyüşü’ne davet

SONRAKİ HABER

GMİS yarın masaya oturacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa