27 Şubat 2015 14:52

Volkan Demirel beraat etti

Futbolcu Yalçın Ayhan'a 'tehdit ve hakarette' bulunduğu iddiasıyla 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel beraat etti.

Paylaş

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, takımının Kasımpaşaspor ile oynadığı Süper Lig maçında, futbolcu Yalçın Ayhan'a "tehdit ve hakarette" bulunduğu iddiasıyla 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti.

'STESLİ BİR İŞ YAPILMAKTADIR'

Anadolu 68. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına sanık Volkan Demirel ve müşteki Yalçın Ayhan katılmazken tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan Volkan Demirel'in avukatı Mahir Işıkay, suça konu eylemleri müvekkilinin işlemediğini belirterek, "Stresli bir iş yapılmaktadır. Ancak bu eylemi müvekkilimin yaptığı anlamına gelmez, beraatını talep ederim" dedi. Yalçın Ayhan'ın avukatı Zuhal Dönmezer Çakıroğlu ise şikayetçi olduklarını Volkan'ın cezalandırılmasını talep ettiklerini belirtti.

SUÇUN İŞLENDİĞİ SABİT DEĞİL: BERAAT

Mahkeme, tehdit ve hakaret suçlarından Volkan Demirel'in cezalandırılması yönünde dava açıldığını ancak söz konusu suçun Demirel tarafından işlendiğinin sabit olmadığını belirterek beraatına karar verdi. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Merkez Bankası'ndan Dolar'a müdahale

SONRAKİ HABER

Süryanilerden yardım, dayanışma ve destek çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...