26 Şubat 2015 18:04

Erdoğan ve Davutoğlu için gıyabında doğum günü kutlaması

AKP Bodrum İlçe teşkilatı binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gıyabında doğum günü partisi düzenlendi.

Paylaş

AKP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri gıyabında düzenlenen parti ile kutlandı.

İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyelerinin katıldığı partide üzerinde AKP amblemi ile 26 Şubat 1954 yazısı ve Erdoğan'ın fotoğrafı, 26 Şubat 1959 yazısı ve Davutoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pastanın mumları hep birlikte söndürüldü.

AKP'lilerin hazırladığı, 'Bodrum'dan Ustasına' isimli marştaki sözler alkışlar içerisinde hep birlikte defalarca söylenirken pastayı ilçe başkanı Demiralp kesti. 

Ak parti ilçe teşkilatının birlikte söylediği marşın sözleri ise şöyle: 'Çıktığımız bu yolda, yürüyoruz birlikte, kefenimizi giydik, düştük yollara bizde/ Hadi fethedelim gönülleri en baştan siyasetin ustası izindeyiz her yaştan/ Sahip çıktın sen hocam bu ülke bu millete, ustamızdan yadigar bu aşkı emanete./ Sadık olduk biz hocam sana ve bu davaya, binlerce selam olsun hocasına.' (Bodrum/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aygün: Afganistan'daki saldırının sorumlusu Erdoğan ve Davutoğlu

SONRAKİ HABER

Marsel İlhan, Djokovic'e 2-0 yenildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...