24 Şubat 2015 20:59

Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk ayak maçında Barcelona deplasmanda Manchester City'yi 2-1 mağlup ederek rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti.

Paylaş

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk ayak maçında Manchester City ile Barcelona karşı karşıya geldi. Önemli eşleşmenin ilk maçında Barcelona deplasmanda Manchester City'yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Messi Barcelona adına bir de penaltıdan yararlanamadı.

Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk Barcelona'ya galibiyet getiren golleri 16. ve 30. dakikada Luis Suarez atarken, ev sahibi Manchester City'nin tek golünü ise 69. dakikada Sergio Aguero kaydetti.

Kendi sahasında 2-1 geride olmanın verdiği stresle zaman zaman agresif bir oyun ortaya koyan ev sahibi Manchester City'de Gael Clichy 74. dakikada ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Öte yandan maçın 90+4. dakikasında Barcelona'da Lionel Messi takımı adına kendi kazandırdığı penaltı atışından da yararlanamadı.

JUVENTUS, BORUSSİA DORTMUND'U 2-1'LE GEÇTİ

Bu arada Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk ayak maçında İtalya temsilcisi Juventus, konuk ettiği Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etti.

Juventus Stadı'nda oynanan ve İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz'un düdük çaldığı maçta Juventus'un gollerini 13. dakikada Tévez ve 43. dakikada da Morata attı. Borussia Dortmund ekibinin tek golünü ise 18. dakikada Reus kaydetti. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Ukrayna mali spekülatörlerin pençesinde

SONRAKİ HABER

Şeyma’nın öldürülmesiyle yeni bir korku dönemi açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa