22 Şubat 2015 20:29

Denizli'de kadın cinayeti

Denizle'de 41 yaşındaki T.B., birlikte yaşadığı 36 yaşındaki Nuriye S.'yi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sırasında T.B. de karnından yaralandı.

Paylaş

Olay, bugün akşam 20.00 sıralarında Aktepe Mahallesi Akvadi Toki Konutları B Blok birinci katta meydana geldi. İki çocuk annesi Nuriye S., 2 yıldır birlikte yaşadığı T.B. ile tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşünce T.B. tarafından karnından üç kez bıçaklanan Nuriye S. ağır yaralandı. Nuriye S., tarafından karnından bıçaklanan T.B. de olayın ardından evden kaçtı. 

Gürültü üzerine apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nuriye S.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı halde kaçan T.B. ise kısa sürede polis tarafından yakalanıp, hastaneye götürüldü. Sağlık durumu iyi olan T.B.'nin tedavisinin ardından polis merkezine götürüleceği öğrenildi. Nuriye S.'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Nuriye S.'nin yakınları, olay yerinde gözyaşı döküp ağıtlar yaktı. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kuzey Afrika uluslararası çatışmanın merkezinde

SONRAKİ HABER

Bastığım her yerde o var kulağımda hep onun sesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...