22 Şubat 2015 11:36

Galatasaraylı Adın: Şampiyonluğun en büyük adayıyız

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

Paylaş

Alibeyköy Spor Kompleksi'nde yapılan Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası'nın tanıtım toplantısına katılan Olcan Adın, takım olarak çok iyi durumda olduklarını belirterek, "Takım olarak iyi performans gösteriyoruz. Her zaman kazandığımız sürece rakiplerimiz tedirgin olacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sezon başında da söylemiştim, bu sene dördüncü yıldızı takacağız. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.

Olcan, Sivasspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını da vurgulayarak, "Sivas deplasmanı her zaman zordur. İyi oynayıp kazanmasını bildik. Gerçekten hava çok soğuktu, ama soğuk, yağmur, kar bu saatten sonra bizi etkilemez. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kazandığımız için de çok mutluyuz" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da son haftalarda maçlarını kazandığının hatırlatılması üzerine sarı kırmızılı futbolcu, "Biz kazandığımız sürece onların ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecek. Biz kazanalım, elbette onlar puan kaybedecek. Onlarla da maçlarımız var. Biz kazandığımız sürece hiçbir sıkıntı yaşamayız" dedi. (İstanbul/DHA)


 

ÖNCEKİ HABER

Bülent Arınç'tan 'tecavüz' örnekli Süleyman Şah değerlendirmesi

SONRAKİ HABER

Kışanak: Ben niye kabul edeyim böyle bir faturayı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...