20 Şubat 2015 17:03

AKP'li kadın vekillerden el ele tutuşmalı eylem

TBM Genel Kurulu'nda muhalefet milletvekilleri, tutumundan dolayı TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın bulunduğu başkanlık divanına gidince, AKP kadın milletvekilleri Bahçekapılı ile muhalefet milletvekillerinin arasında el ele tutuşarak zincir oluşturdu.

Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet milletvekilleri, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapı'nın tutumunu eleştirdi ve usul tartışması açılıp söz istedi. Ancak Bahçekapılı buna gerek görmedi. Bunun üzerine ilk olarak CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın yanına gitti ve konuşmaya başladılar. Bu sırada Bahçekapılı ise 'Buradan uzaklaşın' diye sesini yükseltti. Ardından çok sayıda muhalefet milletvekili de başkanlık kürsüsüne geldi.

Bunu gören bazı AKP kadın milletvekilleri başkanlık divanını bulunduğu yere gitti ve muhalefet milletvekilleri ile Bahçekapılı'nın arasına girdi. El ele tutuşarak zincir oluşturan kadın milletvekilleri ardından muhalefet milletvekillerini uzaklaştırdı. Bu yaşanan olaya muhalefet milletvekilleri şaşkınlık yaşarken, AKP milletvekilleri ise kadın milletvekillerini alkışladı. (Ankara/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sakarya'da yerel gazete sahibine saldırı

SONRAKİ HABER

Konya'da yolcu otobüsü devrildi: 25 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...