19 Şubat 2015 13:37

PFDK'dan Karşıyaka ve Göztepe'ye ceza

Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Karşıyaka'ya tribün kapama cezası verirken Göztepe'ye ise seyircisiz oynama cezası verdi.

Paylaş

Kurul, Karşıyaka'ya 13 Şubat'ta oynanan Osmanlıspor müsabakasında aynı sezon içinde ev sahibi olduğu maçlarda dördüncü kez gerçekleşen kötü ve çirkin tezahürat iddiası nedeniyle tribün kapama ve 15 bin TL ceza kesti.

Yeşil kırmızılıların PTT 1'inci Lig'de gelecek hafta oynayacağı Orduspor mücadelesinde eylemin gerçekleştiği kapalı tribüne seyirci alınmayacak. Osmanlıspor karşılaşmasını kapalı tribünden izleyen taraftarlar, diğer tribünlere de giremeyecek.

Göztepe, 14 Şubat'ta ev sahibi olduğu Hatayspor randevusunda aynı sezon içinde beşinci kez tekrarlanan kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 1 maç ve 6 bin TL ceza aldı. 

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Göztepe, pazar günü Tepecikspor'u ağırlayacağı maçı bu sezon dördüncü kez boş tribünler önünde oynayacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, PTT 1'inci Lig'deki Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Manisasporlu futbolculardan Gökhan Sazdağı'na 3 maçtan men ve 6 bin 500 TL, Berk'e ise 2 maç ile 13 bin TL ceza kesti. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Peşmerge Bakanlığı’ndan Kerkük açıklaması

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanına hakaret içeren mesajı paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...