19 Şubat 2015 12:59

Dekan yardımcısından öğrencilere yumruklu saldırı iddiası

Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin, yaşadıkları sorunlara ilişkin görüştükleri Dekan Yardımcısı Hasan İçen'in yumruklu saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

Paylaş

Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencileri, fakülte yönetiminin var olan sorunlara çözüm bulamamasından dolayı dersleri boykot ederek, fakülte yönetimi ile görüşmek istedi.

Onlarca öğrenci, Fakülte Dekanı Cengiz Yalçın ile görüşme isteği kabul edilmeyince, Dekan Yardımcısı Hasan İçen ile bir derslikte görüştü.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede İçen'e yaşadıkları sorunları aktaran öğrencilerin İçen'in yumruklu saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

İçen'in sorunlar karşısında cevap olamaması üzerine öğrencilerden Halit Erbay'a yumruklu saldırıda bulunduğu ve toplantıda bulunan diğer öğrencilerin duruma tepki gösterdiği belirtildi.

İçen, özel güvenlik personeli eşliğinde toplantıdan çıkarıldı. İçen, sınıftan çıktığı esnada da öğrencilere hakaret etmeyi sürdürdü. 

Bunun üzerine öğrenciler İçen'in tutumunu protesto etmek amacıyla sıra ve dolaplara vurarak uzun süre saldırıyı protesto etti. Daha sonra öğrenciler, olayı görüşmek üzere rektör yardımcıları ile görüşmek için rektörlüğe geçti. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık harcamaları her geçen gün artıyor

SONRAKİ HABER

YPG/YPJ güçlerinin ilerleyişi devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...