19 Şubat 2015 11:53

AKP'li Saral: Sebahat Tuncel’e vurmadım sadece ittim

TBMM Genel Kurulunda İç Güvenlik Paketi tartışması sırasında HDP ve CHPli vekillerin ‘AKP’liler bize saldırdı’ iddialarına AKP’li Vekil Oktay Saral’dan itiraf geldi.

Paylaş

CHP’li ve HDP’li vekillere hakim tokmağı atarak TBMM Genel Kurulundaki kavgaya damgasını vuran Oktay Saral Star TV’de  tokmaklı saldırıyı nasıl gerçekleştirdiğini anlattı.

Muhalefet vekillerinin kendilerine ellerine geçirdikleri bir şeyleri fırlatacaklarını sandığı için refleks olarak tokmağı fırlattığını savunan Oktay Saral, “Böyle muhalefet olursa insanda hem şeker hastalığı hem yüksek tansiyon olur maalesef” diyerek  kendini savundu. 

Saral sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben sabrımın sonuna kadar bekledim. Sonra kürsünün oraya gittim. Hasip Kaplan dün normal bir insan olmadığını gösterdi. İnsanı çıldırtacak söylemler içerisinde bulunuyorlar. Pervin Buldan ve Sebahat Tuncel, Mustafa Elitaş’ı kıskaca almış. Gittim Sebahat Hanım’a ‘Utanmıyor musunuz? Sizin ne işiniz var burada’ dedim. Sebahat Tuncel’e vurmadım sadece ittim. Sonra Ertuğrul Kürkçü geldi. Yakasından tuttum. Hiçbir şey yapmadım. O benim yakamdan tuttu, ben onun yakasından tuttum biraz gittik. Hakaretvari konuşmaya başladı, 4-5 yumruk salladım. Yalan yok ben açık yüreklilikle konuşuyorum. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

HDP'den ÖDP için soru önergesi

SONRAKİ HABER

18 araç birbirine girdi: 30 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa