19 Şubat 2015 11:00

Özalp Belediyesi'nde TİS imzalandı

Van'ın Özalp Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmet Emekçileri (Tüm Bel-Sen) arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Paylaş

Belediye hizmet binasındaki imza törenine, Özalp Belediyesi eş başkanları Handan Bağcı ve Şerefettin Özalp ile Tüm Bel-Sen Van Şube Başkanı Şükrü Kaçıci ile yönetim kurulu üyeleri ile işyeri temsilcisi katıldı.

İmza töreninde konuşan Kaçıci, belediye çalışanlarının en büyük şanslarının, başlarında emekçi belediye eş başkanlarının bulunması olduğunu söyledi. 

Emekçi bir gelenekten gelen parti mensubu olduklarını vurgulayan Handan Bağcı ise "Elimizden gelen en iyi desteği emekçilerimize sunacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

Şerafettin Özalp da "Sözleşmemizde Ramazan ve Kurban bayramları resmi tatil olarak geçiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile 21 Mart Newroz bayramının da gönül isterdi ki resmi bayram ilan edilmiş olsun. Kurum olarak bizler çalışanlarımızı idari izinli sayıyoruz. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emekçi arkadaşlarımızın emeği parayla ölçülmez. Bunun bir bedeli olamaz. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından taraflar toplu iş sözleşmesini imzaladı. (Van/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

‘HDP barajı yerle yeksan edecek’

SONRAKİ HABER

YÖK, ikinci öğretim saatlerinde düzenleme yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...