18 Şubat 2015 19:38

Öğrenci yurduna 'kızlı erkekli kalamazsınız' saldırısı

İstanbul'da Güngören Konuş Yüksek Öğrenim Yurdu önünde, bir kadın ve erkek öğrenci saldırıya uğradı. soL Haber Portalı'nın haberine göre saldırganlar, 'Kızlı erkekli burada kalamazsınız' diyerek saldırıda bulundu.

Paylaş

İstanbul'da Güngören Konuş Yüksek Öğrenim Yurdu önünde, bir kadın ve erkek öğrenci saldırıya uğradı. soL Haber Portalı'nın haberine göre saldırganlar, "Kızlı erkekli burada kalamazsınız" diyerek saldırıda bulundu.

Grubun binaya sokaktan kazıdığı buz parçalarını attığı, yurtta kalan 60 kadar öğrencinin kapının arkasında beklediği aktarıldı.

soL'a konuşan bir öğrenci, "sabah saatlerinde bir yurt çalışanının darbedildiği, akşam ise 2 kız ve 2 erkek öğrencinin kardan adam yaparken gericilerin saldırısına maruz kaldığını, kız öğrencilere ağır hakaretler edildiğini, erkek öğrencilerden birirnin ise darbedildiğini" söyledi.

Yurdun içine 9 kişinin girdiği ve karma yurt istemediklerini, yurda molotofkokteyli atacaklarını söyleyerek öğrendileri tehdit ettikleri belirtildi.

Öğrenciler, yurdun dışına tek başına çıkmak istemediklerini, saldırıya uğramaktan endişe ettiklerini ifade etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Polisten vatandaşa: Çekme kitabını...

SONRAKİ HABER

THY, 6 bin 500 yolcusunu otellere yerleştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...