18 Şubat 2015 05:49

TEM Otoyolunda zincirleme kaza: 1 ölü

Sakarya ve bölgesinde dün gece etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında TEM'in Adapazarı gişeleri ve Arifiye geçişinde her iki şeritte meydana gelen toplam 15 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Paylaş

TEM Sakarya geçişinde zincirleme kazalar nedeniyle iki yönlü kapandı
 
Sakarya ve bölgesinde dün gece etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında TEM'in  Adapazarı gişeleri ve Arifiye geçişinde her iki şeritte meydana gelen toplam 15 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. 

Dün gece şiddetini arttıran yoğun kar nedeniyle TEM'de trafik kilitlendi. İlerleyen saatlerde Adapazarı gişeleri Arfiye geçişinde İstanbul yönüne doğru 1 kilometrelik alanda 3 ayrı trafik kazası meydana geldi. Karın neden olduğu, yolcu otobüsleri TIR ve otomobillerin karıştığı kazada zincirleme kazalara yaklaşık 15 araç karıştı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan 1'i öldü, 10'unun tedavisi sürüyor. 

Kazaya müdahale etmek isteyen 112 ve itfaiye ekipleri de, bu bölgede 25 santimetre kalınlığa ulaşan kar nederniyle kaza yerine gidip- gelmekte güçlük çekti. halen TEM Otoyolu çift yönlü olarak ulaşıma kapalı bulunuyor.

YOLDA KALAN TIRLAR TRAFİĞİ KAPATTI
Bahçeşehir - Halkalı mevkiinde yolda kalan TIR'lar nedeniyle TEM, İstanbul-Ankara istikametinde trafiğe kapandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bugün (çarşamba) okulların tatil olduğu iller

SONRAKİ HABER

3 belediyenin raylı sistem projeleri Bakanlığa aktarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...