17 Şubat 2015 16:40

'Ali İsmail'im kadar canım yandı Özgecan'a'

Gezi Parkı eylemlerinde katledilen Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı diledi. Oğlu Ali İsmail Korkmaz'a ağladığı kadar Özgecan Aslan için de aynı acıyı yaşadığını söyledi.

Paylaş

Hatay'da Gezi Parkı direnişinde yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın doğum gününde bir anma etkinliği düzenlendi. Yürüyüşe Gezi direnişinde hayatlarını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert ve babası Edip Cömert, Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan ve babası Ali Atakan ve çok sayıda kişi katıldı.

Düzenlenen yürüyüşte Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan da unutulmadı. 

Yürüyüşe katılanlar Gezi Parkı direnişinde yaşamını yitirenlerin fotoğraflarıyla beraber Özgecan Aslan'ın fotoğraflarını taşıdı. Antakya merkezde Eğitim-Sen binası önünde başlayan yürüyüş, Köprübaşı'nda son buldu. 

ADALETİ BULANA KADAR...

Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan ve babası Ali Atakan oğullarının 25'inci yaş gününü kutlayamamanın acısını yaşadıklarını söylediler. Oğullarının ölümüyle ilgili sürdüren davada adalet aradıklarını aktaran Atakan ailesi, adaleti bulana kadar sokaklarda olacaklarını söyledi.


EMEL KORKMAZ: İSMAİL'İM KADAR CANIM YANDI ÖZGECAN'A

Yürüyüşe katılan Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz da gözyaşları içerisinde yaptığı kısa konuşmada "Burada olmamın bir diğer nedeni Özgecan. İnanın Ali'm kadar canım yandı ona" dedi. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

THY'nin iptal edilen sefer sayısı 168'e çıktı

SONRAKİ HABER

Antepli kadınlar: İdam cezası çözüm değil!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa