17 Şubat 2015 06:54

Nihat Doğan'a G.Saray'dan sert cevap

Paylaş

Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti sonrası Galatasaray camiasının ihraç etmek istediği Nihat Doğan Twitter'dan 'İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim' dedi. 

Bunun üzerine Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Twitter üzerinden Nihat Doğan'a zehir zemberek bir cevap verdi. Eder, 'Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? ben bıraktım demen için kaç para istersin? ben vereyim' dedi.

'KEŞKE NİHAT DOĞAN'I ÜYE YAPMSAYDIM'  

Diğer yandan 2011 yılında Nihat Doğan'ın Galatasaray Kulübü üyeliğini kabul eden yönetimin başında olan Adnan Polat, büyük pişmanlık yaşadığını söyledi. Polat, “Ortada ülkemizin ve herkesin içini acıtan bir cinayet var. Nihat Doğan’ın mesajına anlam vermek güç. Onun bu düşüncelere, bu tip bir zihniyete sahip olacağını yüzde bir bile tahmin etseydim, üyelik talebini hemen veto ederdim" dedi. (DHA) 

 

ÖNCEKİ HABER

28 Şubat davasında 'darbe' tartışması

SONRAKİ HABER

Barcelona'dan 140 milyon avroluk imza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...