16 Şubat 2015 14:47

Yolcuların gözünün önünde tecavüz iddiası

Fransa’nın başkenti Paris’te 22 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin, bindiği banliyö treninde diğer yolcuların gözü önünde tecavüze uğradığı iddia edildi. Olaya şahit olan yolcuların hiçbir şey yapmaması ise tartışma yarattı.

Paylaş

Cihan Haber Ajansının Fransız medyasına dayandırdığı habere göre olay 4 Şubat gecesi meydana geldi. Genç kız, başkent Paris’ten, 40 kilometre uzaklıktaki Melun’a giden 23.49 banliyö trenine binmek üzere gara geldi.

Genç kız tren beklerken bir kişi kıza yaklaşarak sözle taciz etmeye başladı. Daha sonra gelen trene binen kızın peşini bırakmayan şüpheli şahıs, trende bulunan yolcuların gözü önünde kıza tecavüz etti. 

Olay sırasında trendeki yolcuların hiçbir müdahalede bulunmadığı belirtildi. Trende acil durum halinde çekilmesi gereken alarmın da hiçbir yolcu tarafından kullanılmadığı kaydedildi. Paris’in güneydoğusunda yer alan Melun’a ulaşan trenden yolcuların hiçbir şey olmamış gibi inerek evlerine gittiği kaydedildi.

Yapılan ihbar sonrası harekete geçen polis bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek saldırganın kimliğine ulaştı. Saldırganın 38 yaşında sokaklarda yaşayan bir kişi olduğu belirlendi.

Daha önce bu tür suçtan kaydının bulunmadığı açıklanan saldırgan tutuklandı. Melun Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. (Paris/CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

İranlı caz grubu Sehrang, İstanbul Turu'nda

SONRAKİ HABER

Fikret Şeneş hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa