16 Şubat 2015 11:02

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı ifadesini değiştirdi

Tecavüz girişimi sonrası bıçaklanarak öldürülen Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken jandarmadaki ifadesini değiştirdi.

Paylaş

Tecavüz girişimi sonrası bıçaklanarak öldürülen Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken jandarmadaki ifadesini değiştirdi.

Dün basına yansıyan ifadesinde Özgecan’ı arkadaşıyla birlikte duraktan aldığını, arkadaşı indikten sonra D-400 karayolu yerine otoban istikametine gittiğini ve Özgecan’ın ters yöne gittiğini farketmesinden sonra kendisine bağırmaya başladığını, daha sonra aracı durdurarak Özgecan’a tecavüz etmeye çalıştığını söylemiş, boğuşma esnasında yüzüne biber gazı sıkan Özgecan’ı bıçakladığını, ölmeyince de kafasına levyeyle defalarca vurduğunu, daha sonra da babası Necmettin ve arkadaşı Fatih Gökçe’yi çağırarak Cin Deresi kenarında Özgecan’ın üzerine benzin döküp yaktıklarını itiraf etmişti.

Altındöken, bugün basına yansıyan ifadesinde ise tamamen Özgecan Aslan’ı suçladı. Altındöken, Özgecan’ı Mersin’e götürmek için başka bir yola girdiğini, bu nedenle Özgecan’ın kendisine vurduğunu, bunun üzerine Özgecan’ı saçından tutarak ittiğini, ayak tabanıyla karın ve göğüs bölgesine vurduğunu, aldığı darbeler sonucu Özgecan’ın bayıldığını, herhangi bir cinsel ilişki amacıyla arka tarafa geçmediğini ileri sürdü. Özgecan’ın ayılmaması üzere babası Necmettin ve arkadaşı Fatih Gökçe’yi çağırdığını söyleyen Altındöken, daha sonra Özgecan Aslan’ın boğazını kestiğini, arkadaşının DNA izi uyarısı üzerine ellerini kestiğini ve cansız bedenini yaktıklarını söyledi. Altındöken son ifadesinde babası ve arkadaşını yanına çağırdığında Özgecan’ın hâlâ yaşadığını ileri sürdü. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Irak Başbakanı: Musul'u yıl sonuna kadar geri alacağız

SONRAKİ HABER

'Sadece Ocak ayında 27 kadın erkeklerce öldürüldü'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...