14 Şubat 2015 18:54

Niğde'de araç koyun sürüsüne daldı, 40 koyun öldü

Niğde'nin Bor ilçesinde polisten kaçan bir aracın koyun sürüsüne dalması sonucu 40 koyun öldü.. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Paylaş

Niğde'nin Bor ilçesinde polisten kaçan bir aracın koyun sürüsüne dalması sonucu 40 koyun öldü.. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Bor ilçesi şeker fabrikası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Niğde merkezden Bor ilçesine kadar polisten kaçan 51 EF 479 plakalı otomobil, koyun sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle 40 koyun ölürken 51 EF 479 plakalı otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza sonucu ehliyetsiz sürücü Halit Y. (19) hafif yaralanırken, Uğur Y.(24) ile Gülbahar S. (23 ) ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla götürüldüğü Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İsmini vermeyen bir vatandaş, "Polis araçlarının hızla bir aracı kovaladığını gördüm. Polis araçlarından birinden ateş edilince koyunlar ürkerek yola fırladılar. Polisin kovaladığı araç bir çok koyun sürüsünü altına alarak telef etti" dedi.

Koyun sahibi, koyunlarını o halde görünce baygınlık geçirdi. Koyunlar, tutulan raporun ardından belediye ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı. (Niğde/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Kışlada şüpheli ölüm: 'Nöbet tutan asker intihar etti' iddiası

SONRAKİ HABER

Ceylanpınar'da saldırı: 1 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...