24 Temmuz 2011 10:04

En ilginç YAŞ masası

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 Ağustos’ta başlayacak ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zincirini belirleyecek kritik Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısına katılacak generaller arasında, devam etmekte olan çeşitli davalardan yargılanan isimlerin bulunması dikkat çeken bir manzara oluşturacak.Toplantının asker &

En ilginç YAŞ masası
Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 Ağustos’ta başlayacak ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zincirini belirleyecek kritik Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısına katılacak generaller arasında, devam etmekte olan çeşitli davalardan yargılanan isimlerin bulunması dikkat çeken bir manzara oluşturacak.

Toplantının asker üyeleri arasında Erzincan’daki Ergenekon davasının  sanığı EDOK Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ile Balyoz davasının tutuklu sanığı Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Bilgin Balanlı da bulunuyor. Balanlı, toplantıya fiilen katılamayacak olsa da görüşlerini yazılı olarak bildirebilecek. Balanlı’nın yazılı olarak bildirmesi beklenen görüşlerin toplantıda ele alınması sırasında, toplantı masası etrafında nasıl bir atmosfer oluşacağı da merakla bekleniyor.

Toplantıya İnternet Andıcı soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler de katılacak. Toplantıda yer alacak isimler arasında, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu da bulunuyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TCDD’den bir garip açıklama

SONRAKİ HABER

Kışlada bir ölüm daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...