13 Şubat 2015 12:35

Barajı gençler yıkacak

HDP İstanbul il örgütü “Gençler HDP’ye, Siyaseti Gençleştirmeye” konulu bir basın açıklaması düzenleyerek gençlere siyasete katılım çağrısı yapıtı.

Paylaş

HDP İstanbul il örgütü “Gençler HDP’ye, Siyaseti Gençleştirmeye”  konulu bir basın açıklaması düzenleyerek gençlere siyasete katılım çağrısı yapıtı.

HDP il binasında yapılan açıklamaya Emek Gençliği Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eren Yurt ve Özgürlükçü Gençlik Derneği Üyesi Utku Şahin katıldı Basın metnini okuyan HDP Merkezi Gençlik Koordinasyon Üyesi Berfin Azdal, seçimlerde gençlik olarak barajı aşacaklarını söyledi. Milletvekili yaş sınırının 25 olması ve erkekler için zorunlu askerlik şartı aranmasının gençlerin önündeki asıl baraj olduğunu aktaran Azdal, “Tüm gençleri önümüzdeki barajları beraber yıkmaya davet ediyoruz . 7 Haziran seçimlerini hep birlikte örgütleyelim, SYRIZA’nın karşı kıyıda verdiği umudu, Türkiye’ye HDP ile taşıyabiliriz “dedi.

Berfin Azdal 25 yaşın üzerindeki ve HDP politikalarını benimseyen tüm gençleri HDP’den milletvekili aday adayı olamaya davet etti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tarlada 1 lira markette 5 lira

SONRAKİ HABER

Mutlu birey sayısı azalıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...