12 Şubat 2015 19:09

‘Takipsizlik kararı beni şaşırtmadı’

AKP’nin 2014 yılındaki Osmaniye mitinginde “Hırsız Var” pankartı açtığı için polisler ve Başbakanlık korumaları tarafından darp edilen İbrahim Alıcı’nın şikayeti üzerine açılan soruşturmada polis ve Başbakanlık korumaları hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz edildi.

Paylaş

Volkan Pekal / Adana

AKP’nin 2014 yılındaki Osmaniye mitinginde “Hırsız Var” pankartı açtığı için polisler ve Başbakanlık korumaları tarafından darp edilen İbrahim Alıcı’nın şikayeti üzerine açılan soruşturmada polis ve Başbakanlık korumaları hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz edildi. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Alıcı, takipsizlik kararı verilmesinin kendisini şaşırtmadığını söyledi. Yaşadığı olayın iş bulamadığını, iş başvurusu yaptığı yerlerin “İş yerimi kapattıramam” diyerek kendisine iş vermediğini söyleyen Alıcı, yaşadığı olayın ardından ülkede olmasa da kendi hayatında çok şeyin değiştiğini söyledi. 

ELLERİ BAĞLI POLİSE DİRENEMEZ

Takipsizlik kararında polise direndiği için orantılı güç uygulandığı yazılmasına da değinen Alıcı, minibüse bindirilmeden önce kelepçelendiğini bu yüzden bu iddianın gerçek dışı olduğunu  vurguladı. Alıcı’nın avukatı Tugay Bek de, Alıcı’nın elleri kelepçeli iken polise direnmesinin mümkün olmadığını belirterek, minibüste Alıcı’nın 1 saat boyunca darp edildiğini anlattı. Darp raporu alan Alıcı’nın uğradığı ağır küfür, hakaret, tehditler dolayısı ile büyük sarsıntı geçirdiğini belirten Bek, kararın yerinde olmadığını, takipsizlik kararına itiraz ettiklerini söyledi. (Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

'Sık lan sık' diyen polise idari soruşturma başlatıldı

SONRAKİ HABER

Esenyalı’dan 8 Mart şölenine çağrı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...